06 45 15 0115 info@whatthevakman.nl
Ieder huishouden of bedrijf heeft wel een lijstje. Een lijst met dingen die eigenlijk nog moeten gebeuren maar waar je simpelweg niet aan toe komt.  Een lekkende kraan, schilderwerk zowel binnen als buiten, een gang tegelen met die mooie tegels die je online hebt gezien. Een dakraam om van je zolder een kinderkamer te kunnen maken. Die klemmende la in je keuken, een kinderbed op maat etc. etc.  Als wij bezig zijn wordt die lijst vaak binnen een dag alweer aangevuld met nieuwe zaken die je opgelost of gemaakt wil hebben.

What de Vakman vindt het fantastisch om die kleine irritaties in huis voor je op te lossen en dingen weer mooi en leefbaar te maken. Tevens kunnen we je goed begeleiden bij grotere ingrepen aan je huis zoals bijvoorbeeld het uitbreken van een muur om de keuken aan je woonkamer te koppelen, tot het realiseren van een uitbouw. Wij zijn omringd door de beste professionals in de regio als het aankomt op grotere ingrepen. Van constructeur en het vergunningenproces tot de uitvoer en afwerking. Wij kunnen dit feilloos voor je begeleiden.

De grootste irritatie in bij klussen en verbouwen is vaak de communicatie. Vaklui die te laat zijn en hun afspraken niet nakomen omdat ze hier en daar nog wat moeten afmaken. Een rommel achter laten en door het huis banjeren alsof het die van hun is. Dat kan anders! Wij staan voor heldere communicatie, rekeninghoudend met de thuissituatie, netjes werken en gaan wij niet eerder weg dan dat de klus naar volle tevredenheid is gedaan.

Klussen

Binnen werkzaamheden:
* Schilderen (houtwerk, muren, plafonds
* Spoedklussen
* Kleine klussen in en om het huis
* Afhangen deuren en deurreparatie
* Lekkage binnen- of buitenshuis
* Afkitten
* Zolderverbouwingen
* Keukenrenovatie
* Badkamer en doucheverbouwing
* Verkoop klaar maken van uw woning
* WC betegelen
* Radiatorombouw
* Scheidingswanden
* Meubelen op maat
* Vervangen van hang- en sluitwerk
* Vervaardigen van houten (kinder) meubilair
* Repareren en/of vervangen van kranen
* Ontstoppen van afvoer van wastafel en keuken

Buiten werkzaamheden
* Schilderwerk (kozijnen, deuren, hekwerken)
* Houtrot vervangen (kozijnen, vensterbanken, deuren)
* Windveren of  boeidelen vervangen
* Gevelrenovatie
* Tuinwerkzaamheden
* Vervaardigen van (steigerplanken) houten tafels en plantenbakken
* Gebintenbouw (o.a. voor pergola’s)
* Houtwerk
* Plaatsen van schuttingen
* Ontwerp en vervaardigen van tuinmeubilair op maat

Overige werkzaamheden
* Vervaardigen van interieur voor horecagelegenheden (bar, achterwand bar et cetera)

Aannemer

Constructieve verbouwingen en renovaties van bouwkundige aard, de grotere klussen, kunnen in goed overleg  worden uitgevoerd. Wij werken hier enkel met de meest betrouwbare vakmensen in de regio. Die afspraken nakomen, helder communiceren en uiteraard goed werk leveren, dit staat bij ons ten alle tijden centraal. Op deze manier wordt geen enkele klus uit de weg gegaan.

Ontzorgen en een fijn aanspreekpunt zijn. Wij beseffen als geen ander dat een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis is op uw privé leven. In plaats van de ene in de andere tegenvaller of frustratie te belanden, streven wij naar een zo smooth mogelijke verbouwing, rekeninghoudend met uw gezinssituatie en wensen. Zo kan u zich focussen op de fijne dingen des levens en uiteindelijk genieten van een prachtig eindresultaat.

Het proces, van idee, tot realisatie!

Maatwerk Meubels

Een kast in een nis, een exact passend bed op zolder met kastruimte voor je kinderen . Een radiator ombouw waar je tevens op kunt zitten met vrienden, een maatwerk tuinset van steigerhout om maar even een paar voorbeelden te noemen. Wij kunnen deze in onze eigen werkplaats voor u voorbereiden zodat dit enkel nog op locatie in elkaar gezet dient te worden. Op locatie en ‘in het werk’ maken kan vanzelfsprekend ook!

Est2017

What the Vakman! is opgericht door Mike de Jonge. Na jarenlang als Commercieel manager werkzaam te zijn geweest, heeft hij besloten zijn hart te volgen en een klusbedrijf op te zetten. Voor hij de Commerciële wereld indook heeft hij ook zijn timmermanspapieren behaald en is een aantal jaar werkzaam geweest als Timmerman in de nieuwbouw en het onderhoud. Recent aangevuld met Aanvullende vakcursussen Als tegelzetten, Elektra en Loodgieterswerk. Dit is de juiste beslissing gebleken. Met vakkundigheid en enthousiasme wordt de ene na de ander kluslijst naar tevredenheid weggewerkt. ​

Ons doel: U ontzorgen en Blij maken

What the Vakman is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is What the Vakman het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij What the Vakman terecht.

What the Vakman denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? What the Vakman komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van What the Vakman!

Indien nodig wordt de kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen. Op die manier wordt geen klus uit de weg gegaan!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden.

Tarieven

What the Vakman hanteerd een tarief van € 42.50 exclusief BTW.

What the Vakman brengt minimaal  1 uur in rekening. De factuur wordt daarna afgerond in halve uren. Genoemde bedragen zijn exclusief (klein-)materiaalkosten.

Voor een groot aantal klussen geldt een standaard tarief. Informeer hiernaar!

Wenst u eerst een offerte? Dat kost u niets! Voorrijkosten worden niet gerekend.

Wel rekenen wij  een kilometervergoeding van € 0,19 p/km, vanaf een straal van 25 kilometer.

Offerte

Offerte aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan onderstaande offerte-aanvraag zo volledig mogelijk in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Ook kunt u per email of whatsapp eventueel foto’s bijvoegen, zodat wij de situatie beter kunnen bekijken en beoordelen.

Materiaal

geslacht

8 + 9 =

What the Vakman 

Klusbedrijf Breda 
Magnoliastraat 47
4814CN Breda
M. 06-45150115
info@whatthevakman.nl

KVK-nummer:
71316369

IBAN-nummer:
NL20 RABO 0329111965

BTW-nummer:
NL 172050777B01

Marcel van Vreeswijk
Marcel van Vreeswijk
11/11/2022
Mike en zijn team zijn echt vakmannen. Ze stemmen heel prettig af om te komen tot een helder beeld van de klus. Ze geven veel vertrouwen....en terecht. We hebben onze aangekochte (ex-huur) woning flink verbouwd. Hiervoor hadden we hulp van een aannemer. Mike heeft via deze aannnemer een aantal van de klussen uitgevoerd of mee geholpen met andere teams. Uiteindelijk hebben we hem ook zelf nog gevraagd om aanvullend wat klussen aan te nemen. Een aantal van deze klussen zijn: Betonnen vloer reparatie Deurkozijnen en deuren verwijderd en vervangen Muur badkamer verwijderd en nieuwe geplaatst Plaatsen en tegelen toiletruimte en badkamer Afwerking zolder na plaatsen dakkapel Knieschotten zolder geplaatst Met Mike kun je goed bespreken wat de wensen zijn en in goed overleg wordt gekeken naar passende oplossingen. Hij werkt vervolgens zelfstandig. Elke belangrijke beslissing wordt wel in goed overleg gemaakt. Het resultaat is top! Wanneer meerdere teams en specialisten aan het werk zijn kan hij goed afstemmen. Alles voor een goed eindresultaat. Ik ben dan ook meer dan tevreden over het resultaat, maar zeker ook het traject om daar te komen. Dankjewel Mike!
Jim Egging
Jim Egging
18/10/2022
WTV heeft onze kinderhoek voorzien van een mooi behangetje. Super strak gezet en vriendelijk geholpen door zowel Mike als Joep. Top service!
Tamara Roosenburg
Tamara Roosenburg
05/10/2022
Super service! Alles netjes afgewerkt en weer een strak toiletje💪🏻.
Robin van den Eertwegh
Robin van den Eertwegh
10/08/2022
Wij hebben Mike uitgenodigd op basis van de mooie resultaten op zijn instagram account. Hebben een prettig inventarisatie gesprek gehad waarbij Mike zich van andere aanbieders onderscheidde door mee te denken op een inspirerende en praktische manier. Wij hebben voorafgaand het gesprek met Mike meerdere aannemers een offerte mogelijkheid geboden. Maar Mike voelde voor ons direct goed. Ondanks dat aannemers in die tijd de klussen voor het oprapen hadden heeft Mike meerdere keren met ons gezeten om de offerte passend te krijgen en toe te lichten. Dit was voor ons de eerste verbouwing namelijk. Wij kijken met plezier terug op de samenwerking en vooral het eindresultaat. Wij zouden Mike en zijn team zeker aanbevelen.👍
Thom Zom
Thom Zom
21/06/2022
Doet zijn naam meer dan eer aan! Zeer content met mijn badkamer renovatie
Pieter Willers
Pieter Willers
26/03/2021
Fijne afstemming voorafgaand, maar vooral ook tijdens de verbouwing van onze zolder! Verbouwing zelf is volledig naar wens uitgevoerd, erg blij met het eindresultaat!
T 076
T 076
10/02/2021
Ik ben op een vakkundige wijze geholpen door Mike bij het veranderen van mijn interieur deuren. Zijn werkwijze is zorgvuldig en met zorg voor een gewenst resultaat. Kortom het is goed zaken doen met Mike. Gr. Ton
Frederike van Markus
Frederike van Markus
12/11/2020
Mike heeft vakkundig onze nieuwe houten parketvloer aangelegd en heeft onze verbouwing compleet gemaakt. Communicatie was laagdrempelig en prettig.